Rechtvaardige Rijkunst
 
Doe vandaag iets waar je morgen trots op bent.

Privé lessen.

Ik geef privé lessen zowel bij u op locatie als op mijn eigen erf. Tijdens deze lessen staan ruiter en paard beiden centraal. Waarbij ik veel aandacht besteed aan het in balans en rechtgericht zijn van het paard, maar ook help ik jou als ruiter tot een betere houding.
Uit ervaring en door het volgen van de opleidingen via TAKT academy weet ik dat veel problemen waar je als ruiter in zowel het rijden als longeren & gronwerk tegen aan loopt, verholpen kunnen worden door het in balans brengen van het paard. Dit doe je door zowel aan de horizontale als de verticale balans te werken. Wil je ervaren hoe dit werkt en voelt? neem dan contact met mij op en plan een les in!


Waarom privé les?
Het grootste voordeel van privé les is het astemmen van het juiste niveau. Wanneer je in groepsles rijd moet het niveau algemeen vastgesteld worden, hierdoor kom je niet of nauwelijks aan individuele doelen toe. In een privé setting kunnen we gericht kijken naar jou hiaten en hierop een passende training toepassen. Ook hebben we in privé les enkel oog voor elkaar, hierdoor vallen ook kleine gewoontes op waar ik gelijk op in speel.

 
 
 
 
E-mailen